Думаю зараз придбати обігрівач для себе, але який саме вибрати - поки не визначився. Може хто порадить парочку надійних та якісних варіантів для покупки на сьогоднішній день? Буду вдячний за поради.
Обігрівач
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-12-05 22:07:42
Думаю зараз придбати обігрівач для себе, але який саме вибрати - поки не визначився. Може хто порадить парочку надійних та якісних варіантів для покупки на сьогоднішній день? Буду вдячний за поради.
А що у вас із фінансовим становищем взагалі? Просто треба розуміти з якої конкретно цінової категорії вам можна було б рекомендувати ту чи іншу модель обігрівача. Адже вони всі відрізняються в ціні.
Поделиться32021-12-06 00:40:23
А що у вас із фінансовим становищем взагалі? Просто треба розуміти з якої конкретно цінової категорії вам можна було б рекомендувати ту чи іншу модель обігрівача. Адже вони всі відрізняються в ціні.
Щось дуже дороге я дозволити зараз нажаль не мож... Які недорогі варіанти порадили б загалом на сьогодні?
Поделиться42021-12-06 01:07:01
Щось дуже дороге я дозволити зараз нажаль не мож... Які недорогі варіанти порадили б загалом на сьогодні?
Недорогі варіанти обігрівачів це поняття досить відносне та суб'єктивне, все залежить від вашого бюджету. Для когось і 800 гривень буде дуже дорого, а для деяких 3 тисяч дешево – у всіх різні можливості.
В цілому ж, ми свого часу купували в Харкові масляні обігрівачі https://bt.rozetka.com.ua/ua/heaters/c80192/page=2/ такого плану. За ціною вони виходять 1200-1500 гривень залежно від потужності радіатора, думаю це досить недорого як для наших днів, бо зараз є багато варіантів значно дорожчих.