Всім привіт. Підкажіть будь-ласка як провести облік часу на виконання завдання ?? Є первне завдання, його має виконувати приблизно 10-15 виконавців. Я просто новачок в цій сфері.
Облік часу на виконання завдання
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-08-23 14:09:30
Привіт. Якщо я правильно розумію, то можна просто самому розрахувати .. Для цього берете термін виконання завдання в "годиннах", розділюєте його на кількість виконавців, і отримаєте потрібний вам результат.
Поделиться32021-08-23 14:31:18
Я вам раджу завантажити 1 С програмне забезпечення, в ньому ви без будь-яких проблем зможете проводити облік часу на виконання будь-якого проекту, чи завдання.. В наш час на кожному підприємстві використовують 1С.
Поделиться42021-08-23 14:47:41
Привіт. Провести облік часу на виконання потрібного вам завдання https://www.bitrix24.ua/articles/project_management.php - можна за допомогою хмарного сервісу для бізнесу Бітрікс 24..
Саме завдяки сервісу Бітрікс 24 робота з проектами і завданнями на вашому підприємстві, буде набагато простіше і точніше ..
За кілька хвилин ви зможете розрахувати потрібний час для завершення будь-якого проекту.
Особисто для нашого підприємства це дуже зручно, тому як ми бачимо працездатність наших співробітників, і можемо заздалегідь спланувати час на виконання заявок від нових клієнтів.